Šajos Privātuma aizsardzības noteikumos paredzēts, kādā veidā mēs savācam, apstrādājam, uzglabājam un nododam Jūsu personas datus. Mēs saprotam, cik svarīgi nodrošināt datu aizsardzību, tāpēc cienām un aizsargājam mūsu klientu, kā arī citu datu subjektu (turpmāk – datu subjekti) privātumu un personas datus.
Informācija par Jūsu datu pārzini pēc zīmola:

Datu pārzinis

Preču zīme

SIA “Apranga LV”, juridiskā adrese: Elizabetes iela 51, Rīga

Zara

SIA “Apranga BPB LV”, juridiskā adrese: Elizabetes iela 51, Rīga

Bershka

SIA “Apranga PLV”, juridiskā adrese: Elizabetes iela 51, Rīga

Pull&Bear

SIA “Apranga SLV”, juridiskā adrese: Tērbatas iela 30, Rīga

Stradivarius

SIA “Apranga MLV”, juridiskā adrese: Tērbatas iela 30, Rīga

Massimo Dutti

SIA “Apranga”, juridiskā adrese: Elizabetes iela 51, Rīga

Visi citi zīmoli, izņemot iepriekš minētos

Kādam nolūkam un uz kāda tiesiska pamata mēs apstrādājam Jūsu personas datus?

Mēs apkopojam un apstrādājam Jūsu mums sniegtos personas datus saskaņā ar personas datu aizsardzību reglamentējošiem tiesību aktiem, atbilstoši to tiesiskajam pamatojumam. Zemāk tiek sniegta informācija par to, kādus Jūsu personas datus apstrādājam tiešā mārketinga nolūkos, un/vai kādus Jūsu personas datus apstrādājam Jūsu dalībai mūsu lojalitātes programmā.

Tiešā mārketinga nolūkos uz Jūsu piekrišanas pamata tiek apstrādāti šādi personas dati:

  • • vārds, uzvārds, pilsēta, kontaktinformācija (mobilā tālruņa numurs un/vai e-pasta adrese), dzimšanas datums* un adrese*, ja piekrītat saņemt vispārīgu informāciju par atlaidēm, īpašajiem piedāvājumiem, izpārdošanām un jaunajām kolekcijām;
  • • vārds, uzvārds, pilsēta un kontaktinformācija (mobilā tālruņa numurs un/vai e-pasta adrese), ja piekrītat, lai Jūsu personas dati tiktu nosūtīti mūsu sadarbības partneriem, kuriem pieder zīmols Weekend Max Mara - Max Mara s.r.l. vai citiem Max Mara Fashion grupas uzņēmumiem, lai varētu uzlabot Jūsu apkalpošanas kvalitāti;
  • • e-pasta adrese, ja piekrītat, lai Jūsu personas dati tiktu nosūtīti mūsu sadarbības partnerim, kuram pieder zīmols MANGO - PUNTO FA, S.L. lai Jums tiktu sniegta informācija par MANGO veikalu piedāvājumiem, kas saistīti ar atlaidēm, īpašajiem piedāvājumiem, izpārdošanām.

Dalībai lojalitātes programmās uz Jūsu piekrišanas pamata tiek apstrādāti šādi personas dati:

  • • vārds, uzvārds, dzimšanas datums, adrese, pilsēta, kontaktinformācija (mobilā tālruņa numurs un/vai e-pasta adrese), informācija par Jūsu iegādātajām precēm, ja piekrītat, lai Jūsu personas dati tiktu apstrādāti Jūsu dalībai mūsu lojalitātes programmāsreģistrācijas un administrēšanas nolūkos;
  • • vārds, uzvārds, dzimšanas datums, adrese, pilsēta, kontaktinformācija (mobilā tālruņa numurs un/vai e-pasta adrese), informācija par Jūsu iegādātajām precēm, ja piekrītat saņemt informāciju par piedāvājumiem, kas ir saistīti ar atlaidēm, īpašajiem piedāvājumiem, izpārdošanām, jaunajām kolekcijām un pasākumiem lojalitātes programmu dalībniekiem.

* - dati, kas ir saistīti ar Jūsu dzimšanas datumu un adresi, minētajā nolūkā tiek apstrādāti tikai tādā gadījumā, ja Jūs izsakāt savu piekrišanu par informācijas sniegšanu V.I.P., City un Karen Millen lojalitātes programmām.

Kādos gadījumos mēs pārsūtam Jūsu personas datus?

Jūsu personas datus var nodot trešajām personām, ja šāds pienākums ir paredzēts tiesību aktos.
Uz Jūsu piekrišanas pamata, kad tas ir nepieciešams, lai varētu Jums sniegt informāciju par atlaidēm, īpašajiem piedāvājumiem, izpārdošanām un jaunajām kolekcijām, kā arī lai nodrošinātu Jūsu datu iespēju piedalīties mūsu lojalitātes programmās, Jūsu personas dati var tikt nodoti šīm trešajām personām:

Uz Jūsu piekrišanas pamata Jūsu personas dati var tikt arī nodoti mūsu sadarbības partneriem - Max Mara Fashion grupas uzņēmumiem un PUNTO FA, S.L. Sīkāku informācija par personas datu nosūtīšanu mūsu sadarbības partneriem skatīt sadaļā “Kādam nolūkam un uz kāda tiesiska pamata mēs apstrādājam Jūsu personas datus?”.
Cik ilgi mēs uzglabājam Jūsu personas datus?
Mēs uzglabāsim Jūsu personas datus ne ilgāk kā to nosaka datu apstrādes mērķi vai paredz tiesību akti, ja tajos paredzēts ilgāks uzglabāšanas termiņš.

Datu subjektu tiesības un to īstenošanas kārtība

Jums ir tiesības iepazīties ar saviem personas datiem un veidu, kādā tie tiek apstrādāti, pieprasīt izlabot, papildināt vai iznīcināt sniegtos personas datus, kā arī apturēt to apstrādi (atsaukt savu piekrišanu). Jums arī ir tiesības pieprasīt, lai personas datu pārvaldītājs ierobežotu personas datu apstrādi, datu pārnešanu, sniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai (kontaktinformācija atrodama tīmekļa vietnē www.dvi.gov.lv) un iebilst pret sniegto personas datu apstrādi. Ja vēlaties saņemt detalizētu informāciju par šo tiesību īstenošanas kārtību, veiciet pieprasījumu uz e-pasta adresi: dataprotection@apranga.lv. Pieprasījuma formu atradīsiet šeit.

Privātuma aizsardzības iestatījumu grozīšana

Mēs paturam tiesības grozīt šos Privātuma aizsardzības noteikumus. Paziņojums par šiem Privātuma aizsardzības noteikumu grozījumiem vai papildinājumiem tiks publicēts tīmekļa vietnē www.aprangagroup.com.

STATISTIKAS DATI PAR TĪMEKĻA VIETNES PĀRLŪKOŠANU

Lai Jums būtu ērtāk lietot mūsu tīmekļa vietni, mēs regulāri veicam uzlabojumus. Lai uzlabotu tīmekļa vietni, mums ir jāzina, kāda veida informācija visvairāk interesē mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājus, no kurām valstīm un pilsētām tiek apmeklēta mūsu tīmekļa vietne, cik bieži apmeklētāji atgriežas mūsu vietnē, kādas ir izmantotās pārlūkprogrammas, ierīces, kurās tiek nolasīta mūsu tīmekļa vietne u.c. veida informācija. Iegūtie dati tiek savākti, izmantojot „Google Analytics” rīkus, kas ļauj reģistrēt un analizēt tīmekļa vietnes lietošanas statistikas datus. Plašāka informācija par „Google Analytics” un informāciju, ko var iegūt, izmantojot šo rīku, ir pieejama šeit:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt.
Ja nevēlaties, lai „Google Analytics” rīki reģistrētu informāciju, kādu pārlūkojāt tiešsaistē, „Google Analytics” izvēlnē Jūs varat atspējot pārlūka pievienojumprogrammas.

KAS IR SĪKDATNES?

Sīkdatnes ir mazas teksta datnes, kuras tīmekļa vietnes, kuras Jūs apmeklējat, saglabā Jūsu ierīcē. Sīkdatnes nesatur personiska rakstura informāciju un tiek nosūtītas no tīmekļa vietnes, kuru Jūs apmeklējat, servera uz Jūsu datoru vai mobilo tālruni.

KĀDI SĪKDATŅU VEIDI TIEK LIETOTI MŪSU TĪMEKĻA VIETNĒ?

Šajā tīmekļa vietnē izmantotas “pastāvīgās sīkdatnes ” (proti, sīkdatnes, kas saglabājas Jūsu lietotajā ierīcē, kamēr tām nebeidzas noteiktais termiņš vai Jūs tās neizdzēšat). Šī tīmekļa vietne izmanto “Google Analytics” pakalpojumu, ko sniedz Google, Inc., kā arī trešo personu sīkdatnes (proti, sīkdatnes, ko izmanto kāda persona, kas nav šīs tīmekļa vietnes pārzinis), ko nodrošina Google un kas tiek izmantotas šajā nolūkā. Kā jau tika minēts iepriekš, „Google” sīkdatnes tiek izmantotas statistikas datu apkopošanai par tīmekļa vietnes, kuru Jūs apmeklējat, pārlūkošanu. Izmantojot šo tīmekļa vietni, Jūs ļaujat Google apstrādāt ar Jums saistītos datus iepriekš minētajā veidā un nolūkā. Ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par to, kā Google izmanto savas sīkdatnes.

KĀ MĒS IZMANTOJAM SĪKDATNES MŪSU TĪMEKĻA VIETNĒ?

Mūsu tīmekļa vietnē sīkdatnes tiek izmantotas, lai uzlabotu Jūsu pārlūkošanas iespējas šajā vietnē un tās izmantošanu, lai noskaidrotu, kāda ir mūsu tīmekļa vietnes lietotāju uzvedība, analizētu plūsmas, un lai veiktu tīmekļa vietnē uzlabojumus. Sīkdatnes netiek uzglabātas ilgāk, nekā tas nepieciešams.

KĀ RĪKOTIES, LAI PĀRVALDĪTU DATORĀ SAGLABĀTĀS SĪKDATNES?

Ja vēlaties, Jūs varat konfigurēt savas pārlūkprogrammas sīkdatņu iestatījumus. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, piemēram, kā tās pārvaldīt, noklikšķiniet uz: www.allaboutcookies.org.

Mēs paturam tiesības veikt grozījumus Sīkdatņu politikā. Paziņojums par jebkuriem grozījumiem vai papildinājumiem Sīkdatņu politikā tiks publicēts tīmekļa vietnē.

Lai iegūtu sīkāku informāciju par savām tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz un nosūtot pieprasījumu kopā ar pareizi aizpildītu Datu subjekta pieprasījuma veidlapu, kura pieejama šeit, vai arī lejupielādējiet, aizpildiet un nosūtiet veidlapu uz mūsu biroju, kas atrodas Elizabetes iela 51, Riga, Latvija.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Lai akceptētu mūsu Sīkdatņu politiku, lūdzu, noklikšķiniet uz pogas „Piekrītu” un turpiniet pārlūkošanu tīmekļa vietnē. Sīkdatņu politika un plašāka informācija par izmantotajām sīkdatnēm atrodama šeit